top of page

Wuustwezel 25 september

Bijgewerkt op: 26 sep. 2021

Vandaag veldrit in Wuustwezel, 42 dames die niet voor TV naar het WK kijken maar zelf actief het veld induiken. Onder hen twee dames die onze kleuren dragen nl. Anoek en Femke.

Femke mag op de tweede rij starten en gaat dadelijk goed mee. Anoek moet wat verderop starten en heeft de pech in een valpartij betrokken te raken bij de start. Haar wedstrijd is aldus van in het begin aan een inhaalrace.Famke houdt de eerste ronden stevig de tweede plaats in handen maar komt dan ten val en moet zo een plaatsje inleveren. Die podiumplaats houdt ze stevig vast, gezien het de eerste keer is dat ze uitzicht heeft op een top-3 neemt ze geen onnodige risico's om zo de derde stek veilig te stellen. Dat lukt perfect en zo kan ze voor het eerst het podium smaken, en of dat naar meer smaakt. Nu de positieve flow aanhouden en naar de top blijven mikken.


Anoek blijft de ganse wedstrijd stevig achtervolgen, meestrijden voor de eerste prijzen zit er zo niet in, maar ze sleept finaal toch een 31ste plaats uit de brand.

Proficiat aan onze dames en wij duimen voor de volgende veldritten.

Dank aan Ilse voor de mooie actiefoto's.

Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

Comments


bottom of page