top of page

Over ons

Van Assche Oud Papier & Recycling is een familiebedrijf dat zich onderscheid door een persoonlijke en kwalitatieve service aan te bieden. Met kennis van zaken helpen wij zowel particulieren als bedrijven met de beste oplossing voor hun oud papier en afvalverwerking. 

Openingsuren

Maandag - Donderdag: 08:00 - 17:00

Vrijdag : 08:00 - 16:00

Zaterdag & zondag: gesloten

IMG_9777_edited_edited.jpg

Kaart

Afvalverwerking

PAPIER EN KARTON

HOUT

PLASTIC

ISOMO

Onze geschiedenis

Van Assche recycling is een echt familiebedrijf. Serge en Wendy Van Assche hebben in 1995 de zaak, die toen nog gevestigd was te Zele, overgenomen van de ouders van Serge. Ze waren toen de 3e generatie Van Assche die het handelen in oud papier in handen hebben genomen. In 1997 is er grond gekocht op het industrieterrein te Dendermonde en zo is het bedrijf Van Assche Recycling in Dendermonde ontstaan. In 1998 is de opvolging verzekerd door de geboorte van Bert Van Assche. Na het afstuderen is Bert op 18 jarige leeftijd mee in het familiebedrijf beginnen werken. Beide generaties beheren nu succesvol het reilen en zeilen van de recyclage en het ophalen van oud papier en afval bij zowel bedrijven als particulieren.

Missie

Wij halen papier en karton op bij bedrijven, maar iedereen is steeds welkom om oud papier en karton bij ons aan te leveren in Dendermonde. Als extra service nemen wij ook plastic folies, isomo en hout aan. Alle materialen worden bij ons uitgesorteerd en naar de eigenlijke verwerkers gebracht, zodat alles 100 % gerecycleerd kan worden. Wij letten er op dat wij een perfecte service leveren aan ons cliënteel en dit aan steeds marktconforme prijzen. 

  • 100% recyclage van oud papier en karton

  • 100% recyclage van plastics

  • 100% recyclage van hout

  • 100% recyclage van isomo

  • Ophaalservice van afval bij bedrijven

  • Container verhuur voor bedrijven

  • Transport van afval voor bedrijven via onze eigen transportfirma VAHATRANS

Offerte

Vraag een offerte aan

Van Assche Oud Papier & Recycling zoekt altijd de beste oplossing voor uw afval. 

 

Vul het formulier in en wij bezorgen u zo snel mogelijk een offerte op maat. 

Of contacteer ons op +32 (0)52 22 44 37

Bedankt voor de inzending!

bottom of page