top of page

Welkom Yenthe

“The magnificent Seven”, een succesvolle Western uit 1960, nu in een remake bij Van Assche - Veloloft want met de komst van Yenthe Van Lommel tellen wij vanaf heden 7 dames juniores in onze hippe kleuren.


Wie het nieuws volgt weet dat haar vorige ploeg stopt én zij dus op de uitkijk was naar een nieuwe team. Via de sociale media kon je ook al weten dat Yenthe een trainingsmaatje is van Kato Aerts. Zo leerde zij de sfeer in ons team kennen en wou wat graag de overstap maken naar onze “Wolvinnenpack”. Met het einde van de coronastop en de eerste wedstrijden in zicht is zij een extra versterking voor ons team. Yenthe is steeds een stevige renster geweest die o.a. enkele jaren terug Vlaams kampioene tijdrijden werd. De voorbije seizoenen is zij afgeremd door enkele zware blessures, maar zij is er nu terug helemaal klaar voor. Afspraak over enkele weken in de eerste oefenkoersen.

Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

bottom of page