top of page

Schoonaarde 12 september

In Schoonaarde organiseerde S-bikes een lokaal criterium over 15 ronden van elk iets meer dan 3 km, goed voor een totaal van 47km. 20 dames aan de start met naast de volledige ploeg van S-bikes ook Esmée die onze kleuren komt verdedigen. In de eerste ronde gaan al dadelijk 3 dames aan de haal en Esmée probeert om alleen de oversteek te maken maar krijgt geen ruimte. Wat later slaagt Laura Vanionpaa daar wel in en op dat moment heeft S-bikes 2 van de 4 dames voorin en 3 van de 9 in het achtervolgende peloton en de koers ligt in zijn plooi, de rest van de deelnemers zit verder en komt niet meer terug. In de sprint laat het duo van S-bikes zich toch ringeloren door Lenny Druyts. Esmée sprint mee met de achtervolgers en eindigt zo als 9de. Een top-10 op haar verjaardag. Tweemaal proficiat.

Dank aan Norbert voor de info.

Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

留言


bottom of page