top of page

Rumbeke 27 augustus

Het was terug verzamelen geblazen in Rumbeke in de kleine gezellige piste Defraeye-Sercu waar de organisatoren de corona-storm blijven trotseren om de pistejeugd toch hun geliefde zomermeetings te laten beleven.

In de laatste week van augustus wordt traditioneel een sprinttornooi georganiseerd en dan mag onze Belgische sprintkampioene Julie Nicolaes uiteraard niet ontbreken.

De startorde wordt zoals steeds bepaald in een baanronde waarin Julie een sterke tijd neerzet met 11,201” en daarmee mooi op de 7de plaats komt van de 27 deelnemers, zij is ook ruim de snelste van de 4 meisjes.

Eens de startorde bepaald wordt er gewerkt met sprints met 3 waarbij de eerste een reeks stijgt en de derde er eentje zakt. Julie kan haar sprinttalent etaleren en wint 2 van de 4 manches waardoor ze finaal 10de wordt in de algemene uitslag en daardoor ook de eerste plaats bij de meisjes nieuwelingen én de meisjes algemeen inpikt.

Proficiat aan onze dame die vanaf volgende week van start gaat in de Topsportschool om haar vaardigheden verder bij te schaven, wij zien de toekomst hoopvol tegemoet.

Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

Comments


bottom of page