top of page

Otegem 28 augustus

Afspraak voor de dames jeugd in Otegem, voor de West-Vlamingen tevens het provinciaal kampioenschap. Met slechts 26 nieuwelinge en 19 junioren is er opvallend weinig volk aan de start, zelfs tal vanWest-Vlaamse rensters komen niet opdagen.

Voor ons staat Laura tussen de 19 junioren. Vrij vroeg in de wedstrijd rijdt ze van het peloton weg samen met de Belgische kampioene Julie Hendrickx en de Canadese Badertscher. Wanneer wat later ook de nieuwelingen starten rijdt Hendrickx weg van Laura en Badertscher om alleen naar de jongsten te rijden. Laura en haar kompaan slagen er niet in om de aansluiting te maken maar blijven wel voor op de rest van de junioren. Zij kunnen zo sprinten om de tweede plaats bij de junioren, sprint gewonnen door onze dame. Dikke proficiat, op naar de volgende.

Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

Comments


bottom of page