top of page

Oevel Westerlo 14 augustus

In Oevel afspraak voor de Dames Elite. Met 99 dames op de deelnemerslijst is de kaap van de 100 net niet gerond, hetzelfde voor de afstand die moet afgelegd worden, nl. 98,5 km, voornamelijk over zeer smalle wegen en dan is het uitkijken geblazen.

Bij de deelnemers Yenthe en Erin in onze kleuren. Zij kunnen goed mee met het peloton maar zien net als de rest halfweg een viertal het hazenpad kiezen. Het peloton laat begaan, maar wanneer een volgend viertal in de tegenreactie trekt worden zij tot de orde geroepen.

Daar ook de aankomststrook zeer smal is laat Yenthe zich de laatste ronde uitzakken naar de staart van het peloton en wordt zo als 68ste afgevlagd van de 71 die de aankomst bereiken. Erin zoekt het wat hogerop en komt als 41ste over de streep.

Proficiat aan onze dames en op naar de volgende opdracht.

Dank aan Cedric voor de wedstrijdinfo.

Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

Comments


bottom of page