top of page

Nederhasselt 28 augustus

In Nederhasselt staan er 120 rensters aan de start voor 12 ronden, goed voor een totaal van 84km, daarbij ook Erin, Esmée en Jade in onze kleuren.

De streek is glooiend en zo ook het parcours, een stuk licht bergop, dan licht bergaf en een lange rechte lijn richting aankomst die vrij vlak mag genoemd worden.


Er zijn verscheidene aanvalspogingen te noteren, maar niemand krijgt een vrijgeleide van het peloton, de achterdeur gaat wel open, maar ons trio houdt goed stand. In de voorlaatste ronde poogt een trio toch de sprint te ontlopen, maar ook dit feestje gaat niet door. Jade krijgt op dat moment problemen met haar versnellingsapparaat, haar ketting blokkeert en afstappen is het gevolg.

In een lange pelotonsprint nemen Esmée en Erin geen risico, zij worden finaal als 47ste en 77ste in de uitslag opgenomen.

Proficiat aan onze dames en dank aan Norbert voor het verslag en de foto's.

Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

Commentaires


bottom of page