top of page

Jeuk 28 juni: ploegtraining

Deze keer werd er voor de groepstraining verzamelen geblazen op het kerkplein van Jeuk, het jeukte inderdaad bij onze dames om er nog eens in te vliegen met de oefenwedstrijden die steeds dichterbij komen. Esmée was de lokale gids die het parkoers uitstippelde en nadat de dames (en enkele papa’s) opwarmden door het parkoers van het BK TT te verkennen ging het over mooie heuvelende en landelijke wegen naar Tongeren richting Gielkens, sponsor van onze ploeg en thuisbasis van Esmée. De wind zat mee, iedereen kon mee en dat resulteerde in een stevige 32 km/h als gemiddelde snelheid.Nadine trakteerde op een gesmaakte rijsttaart en dan kon de terugtocht worden aangevat, nu met tegenwind en dus daalde het gemiddelde al snel. Bij aankomst in Jeuk nog eens het TT-parkoers gedaan om los te rijden, wij hadden immers het geluk dat het droog bleef en daardoor was er nog genoeg moed en energie voor deze afsluitende 15km.Aankomst begin namiddag met een pak stralende gezichten, wat is er immers leuker dan met de vriendinnen je hobby beleven. Even later trok iedereen terug naar de eigen haard alwaar ze konden dromen van de eerste wedstrijden.

Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

Comments


bottom of page