top of page

Hechtel 18 oktober

Het veldritseizoen gaat tot nader order nog door. De wielersport blijft bewijzen dat er relatief coronaproof kan gereden worden. Laat ons hopen dat wij het zo kunnen houden.

Yenthe verdedigde onze kleuren in “Agter de Berg” in Hechtel. Liefst 44 dames elite/junioren aan de start en daarbij dus onze dame.

De organisatoren hebben er een lastige zandcross van gemaakt, zand is nu eenmaal dé ondergrond in deze streek. Niet meteen het geliefde parcours van onze dame, maar zoals wij haar kennen haalt ze telkens opnieuw het maximum uit zichzelf en blijft ze werken aan haar techniek.

Met een mooie 19de plaats haalt ze opnieuw de top-20. Dikke proficiat en hopelijk mogen wij haar deze winter eens komen aanmoedigen, afwachten of de coronacijfers snel genoeg dalen om dit mogelijk te maken.

Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

Comments


bottom of page