top of page

Fort-Koningshooikt 18 september

Het veldritseizoen is gestart en dus komen Famke en Anoek in actie in hun geliefkoosde tak van het wielrennen. Zij zijn beiden op de afspraak in Fort-Koningshooikt waar ze in een peloton van 25 rensters van start gaan.

Zij moeten achteraan plaats nemen en Famke start onmiddellijk een inhaalrace die haar op de zevende plaats brengt, maar zij heeft ook in het veld een abonnement op pech, in het veld betekent dit een stuk lopen, daarna kan de inhaalrace opnieuw beginnen, maar een ongelukkig geplaatst paaltje brengt haar ten val. Een ongeluk komt steeds in een drieluik, dus de ronde nadien opnieuw materiaalpech, zij knokt echter door tot op het einde en weet letterlijk middenin als 13de te eindigen.

Anoek kent minder pech, maar is nog in volle opbouw van haar conditie. In de laatste ronde komt ze wel hard ten val en moet van fiets wisselen, even na Famke komt ze als 20ste over de streep.

Proficiat aan onze beide dames. Dank aan Anoek voor de actiefoto.

Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

Comments


bottom of page