top of page

Erondegem 7 augustus

De eerste zaterdag van augustus: dat is afspraak in Erondegem voor de dames jeugd, na een jaar zonder wedstrijd door corona dit jaar terug in ere hersteld. Niet minder dan 95 rensters melden zich aan de start, onderverdeeld in 54 nieuwelingen en 41 junioren, er waren tijden dat organisatoren blij moesten zijn met de helft van dit aantal. Dameswielrennen is dus duidelijk in opmars, ook naar aantallen toe.

In dit peloton Jade in onze kleuren. De wedstrijd is een afwachtingswedstrijd en telt dus slechts 56 km, maar het parcours en de rensters doen de rest. Ondanks enkele aanvalspogingen komt het finaal toch tot een massasprint. Jade komt als 9de over de streep, dat is de 6de juniore. Hartelijk proficiat en op naar de volgende opdracht. Dank aan Wendy voor de foto.

Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

Comments


bottom of page