top of page

Emptinne 14 augustus DJ

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert men in Emptinne een wedstrijd voor Dames Jeugd, dit als afwachtingswedstrijd voor de Dames Elite. Het is de enige wedstrijd in deze categorie in de provincie Namen en meteen ook een zware met een stevige helling in het parcours. Dat schrikt tegenwoordig de dames blijkbaar af want er staan slechts 16 namen op de deelnemerslijst, 10 junioren en 6 nieuwelingen, er zijn jaren geweest dat er meer dan 50 namen op het blad stonden. Gelukkig laat de organisatie de wedstrijd toch doorgaan met dit geringe aantal deelneemsters. Voor ons team staat Jade aan de start na een week stage met de nationale selectie.

Jade kiest samen met nog 2 junioren het hazenpad en zij weten al snel de rest op ruime achterstand te zetten. Haar kompanen, de tweedejaars Julie H en Fien M behoren tot hetzelfde team en dus zit Jade in de spreekwoordelijke tang. Finaal komen zij na 55 km wedstrijd met meer dan 5min voorsprong in de laatste rechte lijn en daar moet Jade het onderspit delven, maar uit deze wedstrijden leer je het meest. Proficiat en op naar de volgende. Dank aan Wendy voor de info.

Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

コメント


bottom of page