top of page

De nieuwe blogCorona heeft ons de voorbije maanden weggehouden van wielerwedstrijden, simpelweg omdat er geen mochten gereden worden om redenen van volksgezondheid. Onze mooie nieuw bestickerde ploegauto moest noodgedwongen langs de kant blijven sinds de geslaagde stage in Calpe.Maar dit heeft gemaakt dat onze hoofdsponsor Van Assche Recycling zijn website heeft gemoderniseerd en er plaats heeft gemaakt om voortaan het wedervaren van onze wielerploeg een plaats te geven rechtstreeks op deze site.

Wij hopen dat de supporters en andere sympathisanten snel hun weg zullen vinden naar ons nieuwe uitgangbord op internet. Nu binnenkort de wieleractiviteit terug mag opstarten zullen onze fotografen en verslaggevers ook uit hun "coronaslaap" ontwaken. Zoals voorheen zullen zij instaan voor actuele info over het wedervaren van onze renners en rensters.

M.a.w. nu je deze blog hebt gevonden: plaats hem zo snel mogelijk bij je favorieten op de balk van je browser en kom regelmatig langs om up-to-date te blijven. Wie de verslagen van nieuwjaar tot vorige week nog wil nalezen kan terecht op http://www.bloggen.be/vanasscheveloloftct/.Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

Comments


bottom of page