top of page

Bornem 12 september

In Bornem werd voor het tweede jaar op rij de GP Deco Electro georganiseerd, een mooie wedstrijd, vorig jaar één van de eerste in corona-modus én toen met de primeur van de Boplan bescherming. Waar er vorig jaar meer dan 100 rensters aan de start stonden hadden ze nu concurrentie van o.a. het criterium in Schoonaarde en het BK junioren in Herzele waardoor er maar 55 rensters kwamen opdagen, daarbij Erin en Maëlle van ons team. Enkele rensters slagen er in het peloton te verschalken en finaal komt eerst een groep van 4 en kort nadien nog een trio aan de streep. Op het einde rijden nog 2 eenzaten weg uit het peloton dat op bijna 3 minuten van de winnares mag sprinten voor de tiende plaats. Onze dames lopen binnen met het peloton, Maëlle als 26ste Erin als 35ste.

Proficiat aan de dames en op naar de volgende uitdaging.

Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

Comments


bottom of page