top of page

Berlare 2 augustus

Geen wedstrijd in Mol-Sluis en dus zorgt de ploegleiding voor een alternatief. Er wordt verzamelen geblazen in Berlare voor een groepstraining, onze Belgische junioren en beloften tekenen present, zij bestijgen het carbon ros samen met enkele papa’s, ploegleider Jonas en enkele sympathisanten.

Jonas heeft een vlakke rit van ong. 100 km uitgestippeld, maar het wordt niet zomaar rijden, onderweg worden er verscheidene oefeningen in trainingsvorm afgewerkt die tot doel hebben een aantal vaardigheden verder aan te scherpen. Dat wordt gesmaakt door zowel onze rensters als de papa’s die “in het spel worden betrokken”. Het gevolg is dat de gemiddelde snelheid ook een stukje hoger uitkomt dan bij een “standaard training”.

Het is dan ook een tevreden groep die na het middaguur terug in Berlare verschijnt waarna onze sponsor Van Assche Recycling de rensters op een smaakvolle spaghetti trakteert in het Veerhuis. Aanwezige ouders, broers enz. eten stevig mee. Door de coronamaatregelen mocht er niet aan één lange tafel aangeschoven worden, maar alle tafels stonden in een zelfde hoek en de sfeer was ideaal, net zoals na een wedstrijd. Vraag is trouwens of er een tafel lang genoeg zou geweest zijn.

Hopelijk verschijnen er snel terug wedstrijden op de kalender zodat onze dames kunnen bewijzen dat ze de ingeoefende leerstof in de praktijk weten om te zetten.

Dank aan Benny voor de mooie foto’s.
Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

Comments


bottom of page