top of page

Baal: ploegtraining - 21 juni

Bijgewerkt op: 23 jun. 2020

Nadat ze vorige week voor een eerste keer na de coronastorm verzamelden in Oosterzele voor een ploegtraining, kwamen onze rensters nu op zondagmorgen rond 9u30 samen op de Balenberg aan het wielercentrum van Sven Nys voor een training langsheen de Sven Nys route. Mooie tocht van iets meer dan 90 km over de lokale heuvels die elkaar snel opvolgden. Iets voor 10 vertrokken de dames samen met enkele moedige vaders en trainer Jonas, in de ploegauto gevolgd door ploegleider Serge en enkele minder moedige vaders. Halfweg werd er kort gepauzeerd aan het geboortehuis van Eddy Merckx, net genoeg om de bidons terug te vullen, een “rijstkoek Van Assche” te verorberen en een groepsfoto te trekken. Kort na de middag was de groep terug op de Balenberg en kon er even kort maar op veilige afstand worden nagenoten waarna ieder vanuit de ploegbubbel terug naar de thuisbubbel trok. Het ziet er naar uit dat onze dames zeer gemotiveerd zijn om over 2 weken aan de oefenwedstrijden van start te gaan. De conditie ziet er goed uit, laat die eerste wedstrijden er maar snel zijn. Wanneer het weer het toelaat staat er volgende week nog een laatste groepstraining op het menu, ditmaal in het mooie Limburg van cosponsor Gielkens. Esmée zal een route uitstippelen die de conditie verder zal aanscherpen, wij kijken er al naar uit.



Recente blogposts

Alles weergeven

Binche-Chimay-Binche 5 oktober

Esmée kreeg het aanbod om als gastrenster met de Sprinters Malderen deel te nemen aan deze UCI 1.2 wedstrijd. Liefst 130 deelneemsters melden zich aan voor deze wedstrijd over 117,2km. Het weer is de

Kasterlee 3 oktober

In deze veldrit met 38 dames aan de start tekent Anoek present. Zij kan na de nodige strijd met de modder als 23ste finishen.

bottom of page